Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή προς τους γονείς



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου & 2ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
                                                            Ασβεστοχώρι, 25/10/2013
Αγαπητοί γονείς,
Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς της Α΄ Δημοτικού, και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους υγεία και καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό έργο τους.  Ο Σύλλογος μας για ακόμη μία χρονιά θα σταθεί αρωγός τους, επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα, υλοποιώντας δράσεις και εκδηλώσεις καθώς επίσης και δρομολογώντας σχεδιασμούς μακράς πνοής.
Είναι αυτονόητο ότι η μαζική ενίσχυση από την πλευρά σας θα διασφαλίσει τη βελτίωση των όρων υπό τους οποίους μορφώνονται τα παιδιά μας.  Σας θέλουμε δίπλα μας.  Ακόμη πιο σημαντική κρίνεται όμως η φυσική συνδρομή σας, η ενεργή συμμετοχή σας σε εθελοντική βάση.  Ενδεικτικά, χρειάζονται τεχνίτες και βοηθοί για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, των δομικών στοιχείων και του εξοπλισμού, για μικροεπισκευές, για βαφές, για νέα δίκτυα υπολογιστών, για νέα ηχητική εγκατάσταση καθώς και για οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Οι ανάγκες, οι εκδηλώσεις και γενικά τα νέα του Συλλόγου θα ανακοινώνονται στο ιστολόγιο, στη διεύθυνση http://syllgk12dimasv.blogspot.gr/ και ο σχεδιασμός μας θα είναι καλύτερος αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου: Γίνεται κατανοητό ότι είναι απαραίτητη η καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας, η οποία ορίσθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης, σε 10ευρώ ανά οικογένεια.

Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε να στείλετε το ποσόν της συνδρομής σας μ’ αυτόν τον φάκελο και να τον παραδώσετε-αποστείλετε (με το παιδί σας) στον καθηγητή της τάξης ή στον κ. Δ/ντή του Σχολείου. Με τον ίδιο φάκελο θα σας επιστραφεί η απόδειξη πληρωμής.
 Για οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με το Σύλλογο και το Σχολείο, τα μέλη του Δ.Σ. είναι πρόθυμα να δεχθούν τις προτάσεις σας. Προβλήματα που προκύπτουν, ιδέες, παράπονα, μπορούμε να τα συζητάμε από κοντά ,σε συγκεντρώσεις που θα γίνονται για αυτό το σκοπό.

ΚΟΨΤΕ ΕΔΩ  ……………………………………………………………………………

ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ : ΥΠΟΓΡΑΦΗ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ:

Οι γονείς που επιθυμείτε, να προσφέρετε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Εργασία, 
παρακαλείσθε να σημειώσετε:
  • Ονοματεπώνυμο:
  • Τηλέφωνο:
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  • Επάγγελμα:
Παρακαλούμε σημειώστε την Τάξη, το Τμήμα και το ονοματεπώνυμο των παιδιών τα οποία εκπροσωπείτε.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                        ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                        ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                        ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου