Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019


Επιστολή προς όσους γονείς-φίλους θέλουν να γίνουν χορηγοί-δωροθέτες στην εκδήλωση.

 Αποκριάτικος Χορός 2019

Χορηγία για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας 

                             


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου, είναι μη κερδοσκοπικός και ενισχύεται οικονομικά από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του και από χορηγίες.

Σκοπός του είναι η δημιουργία εκπαιδευτικών δράσεων και η βελτίωση των συνθηκών κατά τη σχολική φοίτηση των παιδιών μας στο δημοτικό σχολείο.

Το σχολείο είναι η μόνη μας ελπίδα μαζί με την ψυχή που βάζουν οι δάσκαλοι και γονείς. Τα αυριανά μέλη της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά μας. Οφείλουμε να το υποστηρίξουμε όλοι όπως μπορούμε.

Για όλα τα παραπάνω, ένας σημαντικός πόρος χρημάτων  είναι ο Αποκριάτικος Χορός και συγκεκριμένα η λαχειοφόρος αγορά. Ο Αποκριάτικος Χορός μας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 3 Μαρτίου , στις 12:00 π.μ. στο Grand Chateau στο 2ο χλμ Χορτιάτη-Αγ.Βασιλείου.

Η δύναμη των σχολείων μας είναι 360 παιδιά (+ 30 περίπου διδακτικό προσωπικό ) . Η προσέλευση στους χορούς είναι πολύ μεγάλη, επειδή έχουμε μεγάλη παράδοση και επιτυχία στις εκδηλώσεις μας.

Θεωρούμε τιμή μας αν η επιχείρησή σας μπορούσε να συμβάλλει στο έργο μας γινόμενη μία από τους χορηγούς του Συλλόγου μας προσφέροντας κάποιες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Επίσης όλοι  οι δωροθέτες – χορηγοί θα έχουν αναλυτική προβολή στο blog http://dimotikoasvestohori.blogspot.com/, καθώς και στη σελίδα του FacebookΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ, του σχολείου μας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου
  


Υπέυθυνοι Επικοινωνίας :
 Βίκυ Τούση, γραμματέας,  τηλ.6944864288
Αναστασία Βούσκα, ταμίας, τηλ.6944237668

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου